Jebel (Sansa)

We konden niet van alle pups afstand doen uit het ‘Games of trones’ nest. We hebben daarom gekeken naar welke dame het beste binnen onze roedel zou passen. Dat is gelukt. Als pup was ze een knuffelaar. Inmiddels is het een echte dame die op allerlei manieren iets voor elkaar kan krijgen of kan ‘oplossen’. Ze houdt niet van ‘gedoe’. Dat is nergens voor nodig, aldus Jebel.

Jebel is een heerlijke aanvulling in ons gezin en bescheiden. Ze heeft een groot respect naar haar moeder Izzy toe, haar zus Loa is haar grote voorbeeld. PJ vindt ze wat sloom, waar ze ook zeker gelijk in heeft. Zus Loa is ondertussen mama geworden. In haar rol als tante kan ze flink wat energie kwijt want ravotten met de jongste telg Fiona is haar op het lijf geschreven.

Kwispelend, vol enthousiasme en- of als het nodig is, even wat meer op de achtergrond, past ze zich altijd goed aan. Ze is gek op zwemmen, stoeien ( vooral met zus) en ze geniet van aandacht en een spelletje. Op cursus doet ze wat ze moet doen, maar ook niets meer of minder. Waar haar zus erg doelmatig en gedreven kan zijn, ligt het accent bij Jebel op gezelligheid. Ze is ook erg dynamisch,  zwemmen, apporteren, mee rennen met de fiets en speuren. Showen vond ze een periode erg leuk. Een kus voor de keurmeester, lag ook vaak op de loer. Dat zorgde nog wel eens voor hilariteit ( niet ieder vond het zo passend..).

Op jonge leeftijd heeft ze op show gebied al veel bereikt. Ze is Nederlands Kampioen, Sloveens Kampioen, Nederlands -en Belgisch Jeugdkampioen en Karawanken Winner. Inmiddels vindt ze showen niet zo leuk meer en zijn we dan ook gestopt.

Jebel vind alles wel leuk, als het maar ontspannen is. Ze is erg pragmatisch in haar denken en doen. Haar motto is: ‘Pluk de dag..Het leven is een feestje’.

Specs Jebel (Sansa van de Pronkhoeve)

Teef (11-3-2018)

Jebel Pedigree

Jebel is DM en JME vrij (free by parents)

HD en ED vrij

Nederlands Kampioen

Karawanken Winner 2019

Belgisch Jeugd Kampioen 2019

Nederlands Jeugd Kampioen 2019

Sloveens Kampioen

Showresultaten Jebel

Meer foto’s van Jebel.