Jebel Nederlands Kampioen

Door Corona zijn er uiteraard ook heel lang geen shows meer geweest. De organisatie van de Internationale show Goes die voor het tweede jaar op rij dit voorjaar niet gehouden werd had nu onder de naam Outdoor Zeeland een zomerse buitenshow georganiseerd. Het leek ons een mooie gelegenheid om de een weekendje kamperen te boeken zodat Fiona die ondertussen al 6 maanden is daar ook alvast mee in aanraking komt en dit te combineren met voor Fiona haar eerste show ervaring en Jebel had ook nog steeds 1 punt nodig om Nederlands Kampioen te kunnen worden.

Jebel, Loa, Izzy, PJ en Fiona tijdens Outdoor Zeeland

De shows in het buitenland vinden we vaak zo aangenaam omdat die ook vaak in de buitenlucht zijn dus is zo’n outdoor show in Nederland voor ons ook prettig. Het werd helemaal een feest toen bleek dat zowel Fiona als Jebel het geweldig deden. Fiona werd beste puppy en Jebel haalde haar laatste CAC punt, werd Beste Teef en is nu Nederlands Kampioen!

Jebel @Outdoor Zeeland
Fiona @Outdoor Zeeland

Het kamperen was overigens ook een groot succes. Fiona deed het erg goed en het heeft bij haar even geduurd maar ondertussen is ook zij gek op water en de zee.

20-12-2020: Pups geboren!

Met enige vertraging kunnen we met trots bekend maken dat dit bijzondere jaar ons toch nog een Vikings episode brengt. Loa & Mawi zijn ouders geworden. Op 20 december 2020 heeft Loa 12 stoere Vikingen op de wereld gezet. 3 coole teefjes en 9 toffe reutjes. Alle pups en moeder zijn kern gezond.
Deze Vikingen gaan over een aantal weekjes de wereld veroveren šŸ™‚

update: echo Loa

Yes goed nieuws, de echo geeft aan dat Loa drachtig is.

We verwachten de puppies van Mawi & Loa rond 19 december. We nemen op dit moment geen nieuwe aanmeldingen aan voor de wachtlijst.

Meer info over deze combinatie.

Pronkhoeve verhuisd

We hebben Hengelo verlaten en ons gevestigd in het eveneens Twentse Albergen.

Het is ondertussen al weer een paar weken geleden dat we definitief zijn verhuisd maar deze foto waarop Jebel duidelijk laat merken dat ze wel erg veel zin in haar nieuwe onderkomen heeft, wilden we toch nog even delen.

Jebel wil mee naar Albergen

Loa x Mawi

We hebben voor onze energieke Loa een heerlijk relaxte kerel gevonden in Tsjechiƫ. Zijn naam is Mawi. Loa en Mawi zijn vrolijke gezonde, lieve honden met een geweldig karakter. We zijn erg blij dat we deze combinatie kunnen doen. We hopen op een geslaagde dekking en gezonde puppies en verheugen ons op de volgende reis naar Tsjechiƫ die waarschijnlijk ergens half augustus zal zijn.

Meer info over vind je bij nestplanning 2020.

Loa Sloveens Kampioen

Kampioen worden in Sloveniƫ had Loa nog op haar bucketlist staan. Ze had al meer dan voldoende punten gehaald op verschillende Internationale shows aldaar. Echter kun je de kampioens titel in Sloveniƫ pas aanvragen als er ook een punt is gewonnen op Rhodensian Ridgeback Specialty Show. Dat Loa er zin in had, hebben we geweten. Wat was ze in vorm! Ze werd beste teef (BOS). Beste van het ras (BOB) en ClubWinner 2019 KRGS en had daarmee uiteraard ook haar benodigde punt voor het Sloveens Kampioenschap binnen.

Suzanne & Loa
Suzanne & Loa