10-07-2022: 13 Pups geboren!

Heuglijk nieuws! Zondag 10 juli 2022 zijn Loa & Atien de gelukkige ouders geworden van 13 kern gezonde pups. The Wheel of Time litter gaat met zes reutjes en zeven teefjes een nieuwe dimensie geven aan het getal dertien.

Voor meer informatie hier.

update : 13 pups verwacht

Loa is zo duidelijk ‘voller’ dan bij haar eerste nestje dat we heel benieuwd waren naar het aantal te verwachte pups. Een röntgenfoto geeft daar meer duidelijkheid over.

De arts telde 13 puppies! Nog een paar dagen en we gaan een drukke tijd tegemoet 🙂

De puppies van Atien & Loa verwachten we rond 11 juli 2022.

Meer informatie over deze combinatie.

PJ (9/7/2011-23/6/2022)

Onze dappere, lieve PJ is vredig ingeslapen..
Ik wenste hem nog zoveel meer in het leven. We hebben hem als pup opgehaald bij de fokker en hoopten op een gezonde pup. Helaas werd al snel duidelijk dat hij ernstig ziek was. De dierenartsen vertelden ons dat hij niet lang meer te leven had.
Vreselijk want het was een hond met veel liefde te geven..
PJ werd uit eindelijk bijna elf jaar oud… wat een kracht had hij!
We hebben zo’n geweldige tijd met hem gehad, hij heeft ons veel gegeven. Hij is de reden dat ik verliefd ben geworden op het ras en ben begonnen met fokken..
We gaan hem missen…

Koosje gaat kamperen

Normaal gesproken gaan we altijd kamperen in Toscane met de hele roedel. Door alle drukte en een Loa die te vroeg loops geworden is komt het daar dit jaar niet van. Om onze nieuwe aanwinst Koosje in deze drukke tijden toch een kampeer ervaring mee te geven hebben we een lang weekend Rockanje met de vouwwagen gedaan.

Koosje zoekthet hoger op

Met 6 ridgebacks en 2 personen op een volle camping lijkt een uitdaging maar het was weer 1 groot feest. Koosje heeft er ondertussen al heel wat meters zwemmen in zee op zitten. Het heerlijke weer werkte dan ook wel mee 🙂

Pronkhoeve Sixpack vlnr: Fiona, Loa, PJ, Jebel, Koosje en Izzy.

14-03-2022: Pups geboren!

Hoera! Op 14 maart zijn Jebel & Spencer ouders geworden van vier flinke pups. Twee teefjes en twee reutjes. Allen in blakende gezondheid. The Last Kingdom litter zal voor ze de wereld gaan veroveren de eerste avonturen op hun geboorte grond beleven.

update: echo Jebel

Jippie! De echo is gemaakt en ja Jebel is drachtig.

We verwachten de puppies van Spencer & Jebel rond 13 maart. We nemen op dit moment geen nieuwe aanmeldingen aan voor de wachtlijst.

Meer info over deze combinatie.

Jebel gedekt

Op oudejaarsdag was het dan eindelijk zover. Bijna twee maanden later dan verwacht is Jebel loops geworden. Vanaf dat moment starten de dagen van progesteronwaarde meten tot het moment daar is om in de auto te stappen op weg naar Spencer (de dekreu). Dinsdag aan het einde van de dag bij het hotel aangekomen met alle 5 de honden bij ons. Er waren verder geen gasten dus we kregen de ruimste kamer.

Jebel en Spencer

De volgende dag (woensdag 12 januari) hadden Jebel en Spencer een (play) date. Jebel vond het allemaal erg spannend maar gentleman Spencer was erg lief nam ook alle tijd voor haar. In de middag, na wat speelrondes, heeft er een succesvolle dekking plaats gevonden.

Donderdag was er wederom ruimte voor een playdate. Van erg veel spelen kwam het niet meer. Er volgde vrij snel een (wederom) succesvolle dekking. De andere honden vonden de snelle dekking wel zo prettig want er was veel meer tijd over voor een lange wandeling in het mooie Saarland.

Rond 10 februari zal er een echo worden gemaakt.