Pronkhoeve veroverd Rouen

Yeahhaaaaaaa…. wat een dag voor de Pronkhoeve Kids!

Mams Izzy met de kinderen Xavi en Loa beleefden weer eens een geweldige dag in de Showring op de Internationale Hondenshow te Rouen in Frankrijk. Deze tentoonstelling staat tevens aangemerkt als Rhodesian Ridgeback Specialty Show. Beide jonge talentjes wonnen alles, Xavi beste reu en Loa beste teef, waarna Xavi het onderlinge duel won (BOB) en dus door mocht naar de erering. Totaal niet onder de indruk stapt dit koppel de erering in om ook daar als winnaar uit te komen. Petje af voor Anne-Marie!

Xavi (Kilimanjaro v.d. Pronkhoeve) 1 excellent in de tussenklasse, CAC, CACIB BOB  en alsof het nog niet genoeg is ook nog een beste van rasgroep 6 (BIG).

Loa (Mauna Loa v.d. Pronkhoeve) 1 excellent in de tussenklasse , CAC, CACIB, BOS.

Izzy (Amali) 3 excellent in de Kampioensklasse.