Izzy Kampioen + Loa BOB

Het Sloveense Bled is al 2 keer erg goed bevallen dus we besluiten ook dit maal onze Toscaanse vakantie wederom af te sluiten met een weekendje Slovenië. Dit maal is er een Internationale hondenshow in Slovenj Gradec. De locatie is weer erg mooi alleen het weer zit niet mee, erg veel regen. Het is een buitenshow dus is het weer wel een belangrijke factor. Gelukkig kunnen onze dames en heer wel tegen een spatje.


De zaterdag was erg nat en drassig maar onze dames deden het fantastisch. Met flinke concurrentie werd Loa verkozen tot beste teef (BOS) en won ze dus haar eerste CACIB punt en Izzy werd reserve beste teef  en behaalde tevens haar laatste Sloveense CAC punt waardoor ze nu Sloveens Kampioen is geworden.

Het bleef maar regenen dus besloot organisatie op zondag het gras te verlaten en verder te showen op het asfalt. Dit was een stuk beter te doen dan het drassige gras en onze dames waren er ook content mee want ze deden het zelfs nog iets beter dan op zaterdag. Deze keer werd Loa naast beste teef ook nog eens Best Of Breed (BOB). En ook vandaag werd moeder Izzy weer reserve beste teef. Als BOB moet je aan het eind van de show ook op voor beste hond in ras groep 6. Dit ging ook niet onbehoorlijk. Loa haalde het podium met een derde plek (BIS3). Loa haalde dus haar 2e CACIB punt en Izzy een extra CAC punt. Al met al een memorabel weekendje voor de Pronkhoeve dames.